arn- och Ungdomskurser

B

KOMP! Höstlovsläger för 11-18- åringar

15-18.10.2020

I år ordnar vi ett kreativt musikläger under höstlovet istället för KOMP! 1 & 2 –lägren som vi i juni var tvugna att inhibera pga coronapandemin. Höstlovslägret finns till för dig som vill njuta av fyra dagar fyllda med musik, kreativ gemenskap och nya vänner! På programmet står bl.a. rytmik och rörelse, band- eller ensemblespel, sång, låtskrivning, improvisation och mycket mera. Vi musicerar både i mindre grupper och i storband och varje dag finns det flera olika verkstäder du kan välja mellan. Utöver musiken hinner vi också njuta av god mat och allmänt lägerliv. Alla slags musikanter är välkomna och med ryms både nybörjare och längre hunna. Vi ledare ser till att alla får inspirerande utmaningar på lämplig nivå och att våra olikheter får fungera som en rikedom! Lägret leds av inspirerade musikpedagoger som har bred erfarenhet inom många olika musikstilar.

 

Lägret är i huvudsak tvåspråkigt, svenskt och finskt, men du klarar dig bra även på ett av språken och är varmt välkommen med även med annat modersmål! De flesta ledare talar både svenska, finska och engelska och hjälper aktivt till med översättning när det behövs.

 

Plats: Villa Christine i Tenala, Raseborg (Germundbyvägen 12, 10520 Tenala). Mer info om lägergården hittar du på adressen www.villachristine.fi

 

Pris: 195€ + medlemskap i föreningen KOMP! rf, 5€. Deltagaravgifter kan betalas i flera rater och KOMP! rf kan även vid behov erbjuda subventionerade lägerplatser. Ta kontakt!

 

Anmälan: Lägrets 15 platser fylls i anmälningsordning. Anmäl dig via länken nedan. Kursanmälan öppnas 1.9.2020.

NYTT DATUM! Kreativt mångkulturellt dagsläger i Borgå för 7-10 -åringar

4-7.8.2020 kl 9-16 varje dag

Gillar du musik och rytmer och att göra roliga saker ute i naturen? Är du mellan 7-10 år? Kom med på KOMP!s kreativa mångkulturella dagsläger i Borgå! Tillsammans njuter vi av sommarlovets första dagar med mycket roligt program.

Lägret arrangeras av KOMP! rf i samarbete med Luckan Integration, Kulturhuset Grand och Borgå folkakademi. Lägret riktar sig till både finsk- och svenskspråkiga barn och barn med annat modersmål, tillsammans hjälps vi åt så vi förstår varandra oavsett vilket språk du själv kan bäst! Och där orden inte hittas tar musiken vid och förenar.

Plats: Lägret börjar och slutar varje dag på Kulturhuset Grand, adress Biskopsgatan 28. Vi kommer också att ta oss ut i naturen och luncherna äter vi på Borgå folkakademi ett par kvarter ifrån Grand.​
 

Gratis deltagande! Välkommen!
 

Kursanmälan öppnar 1.7.2020.

NYTT DATUM! Kreativt dagsläger för 7-10-åringar i Tenala, Raseborg

4-7.8.2020 kl 9-16 varje dag

Gillar du musik, konst och drama? Tycker du om att vara utomhus och vill lära dig mera om naturen? Är du mellan 7-10 år? Kom med på KOMP!s kreativa dagsläger i Tenala! Tillsammans njuter vi av sommarlovets andra vecka med mycket roligt program.

​​

Lägret arrangeras av KOMP! rf och är tvåspråkigt, svenskt och finskt. Du klarar dig bra även på ett språk, ledarna talar båda språken och hjälper aktivt till med översättning där det behövs.

Plats: Lägret ordnas på Villa Christine i Tenala, Raseborg (Germundbyvägen 12, 10520 Tenala).  Mer info om lägergården hittar du på adressen www.villachristine.fi

Pris: 65 € + medlemskap i föreningen KOMP! rf/ KOMP! ry 5€. I priset ingår lunch och mellanmål. Deltagaravgifter kan betalas i flera rater och KOMP rf kan även vid behov erbjuda en subventionerad lägerplats. Ta kontakt!

Anmälan: Lägrets 20 platser fylls i anmälningsordning. Anmäl dig via länken nedan. Kursanmälan öppnas 1.7.2020.

Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

KOMP! rf  - KOMP! ry

+358 40 5305 075 / komp@komp.fi

© 2015 by Helena von Schoultz & KOMP! rf / KOMP! ry