Inspirationsblogg / Inspiraatioblogi

February 5, 2017

I mitt arbete som sånglärare har jag funderat mycket på utanförskap och normer. Hurudana antaganden gör vi om barn och ungdomar? En hurudan stämpel sätter vi som lärare på individer, stämpel som kan ha långtgående följder i människors liv? Hurudana outtalade normer och värderingar finns inom olika musikinstitut, musikutbildningar, körer? Och vilken är den musikpedagogiska tradition som vi vill för...

December 29, 2015

Jihuu!! Hjärtligt välkomna till KOMP! rf:s nya sidor. Vi är oerhört glada och stolta över att kunna presentera KOMP! verksamhet på ett nytt och mera åskådligt sätt. Vi försöker också ge oss ut i SOME djungeln och finns nu även på Instagram, och facebook från tidigare.

KOMP! har även en ny logo gjord av fantastiska Sofie Björkgren-Näse, kolla gärna in henne på www.fialottajansson.com

Vi alla önskar e...

Please reload

Välkommen till KOMP! rf:s inspirationsblogg!

Tervetuloa KOMP! ry:n inspiraatioblogiin!

Här kommer vi regelbundet att posta inlägg från KOMP!s aktörer, kursledare och andra som i sina inlägg berättar om vad som inspirerar och motiverar dem. Här kommer vi också att berätta vad som är på gång inom KOMP! Vissa inlägg kommer att vara på finska, andra på svenska. Ta gärna en titt in nu och då och låt oss inspireras tillsammans!

 

Tähän tulemme julkaisemaan KOMP! ry:n ohjaajien sekä muiden toimijoiden ajatuksia ja kirjoituksia siitä, mikä heitä inspiroi. Toiset kirjoitukset tulevat olemaan suomeksi, toiset ruotsiksi. Piipahda tällä blogilla silloin tällöin, innostutaan yhdessä!

Nyaste inläggen /Uusimmat kirjoitukset
Please reload

Arkiv
Please reload

Sökord /Hakusana
  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

KOMP! rf  - KOMP! ry

+358 40 5305 075 / komp@komp.fi

© 2015 by Helena von Schoultz & KOMP! rf / KOMP! ry