asten ja nuorten kurssit

L

KOMP! Syyslomaleiri 11-18 - vuotiaille

15.-18.10.2020

Tänä vuonna järjestämme luovan syyslomaleirin koronapandemian johdosta peruutettujen KOMP! 1&2 -kesäleirien sijaan. Pääset viettämään upean syysloman soittaen ja laulaen uusien ystävien kanssa inspiroituvien musiikkikasvattajien luotsaamalla leirillä. 

 

Ohjelmassa mm bändi- tai yhtyesoittoa, omien kappaleiden tekemistä, tanssia ja rytmiikkaa, improvisaatiota sekä lauluyhtyeessä laulamista. Musisoimme sekä pienissä että isoissa ryhmissä ja erilaisia vapaavalintaisia työpajoja on tarjolla päivittäin. Ohjelma on suunniteltu siten, että sekä vasta-aloittelija että jo pidemmin musiikkia harrastanut voi kehittyä ja musisoida omalla tasollaan. Ohjaajat taitavat laajasti erilaisia musiikkityylejä – olet siis tervetullut leirille, on sinulla millainen musiikkitausta tahansa. 

 

KOMP! Syyslomaleiri on pääasiassa kaksikielinen (suomi-ruotsi). Ohjaajat puhuvat sekä ruotsia, suomea että englantia ja auttavat kääntämisessä. Osallistuakseen et siis tarvitse osata molempia kieliä, ja olet lämpiästi tervetullut myös vaikka äidinkielesi onkin aivan joku muu.

 

Paikka: Villa Christine, Tenhola, Raasepori (Germundbyntie 12, 10520 Tenhola). Lisätietoja leiripaikasta löytyy osoitteesta www.villachristine.fi 

 

Hinta: 195€ + jäsenyys yhdistyksessä KOMP! ry, 5€. 

Osallistumismaksun voi suorittaa useassa erässä, ja KOMP! ry voi tarvittaessa myöntää myös alennettuja tai ilmaisia leiripaikkoja. Otathan yhteyttä!

 

Ilmoittautuminen: Leirin 15 paikkaa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta. Ilmoittautuminen alkaa 1.9.2020.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ! Luova monikulttuurinen päiväleiri Porvoossa 

4.-7.8.2020 joka päivä klo 9-16

Pidätkö musiikista ja rytmeistä? Haluatko tehdä hauskoja juttuja luonnossa? Oletko 7-10 vuotias? 

Tule Porvooseen KOMP:in luovalle monikulttuuriselle päiväleirille! Aloita kesäloma hauskalla ohjelmalla ja yhdessäololla.

 

Leirin järjestää KOMP! rf., ja kumppaneita ovat Luckan Integration, Kulturhuset Grand ja Borgå folkakademi. Leiri on suunnattu sekä suomen- että ruotsinkielisille lapsille, mutta myös muunkieliset lapset ovat toki tervetulleita. Kieli ei ole ongelma, apua löytyy aina jos ei kaikkea ymmärrä. Ja jos sanoja ei löydy, musiikki auttaa ja yhdistää.

 

Paikka: Kulturhuset Grand, osoite Piispankatu 28, Porvoo. Jokainen päivä alkaa ja päättyy Grandin luona.

Menemme myös ulos luontoon ja lounaan syömme Borgå folkakademin tiloissa muutaman korttelin päässä Grandista.

 

Ilmainen osallistuminen! Tervetuloa! 

Kurssille ilmoittautuminen alkaa 1.7.2020.

UUSI PÄIVÄMÄÄRÄ! Luova päiväleiri: 7-10 vuotiaalle

4.-7.8.2020 klo 9-16 joka päivä.

Pidätkö musiikista, taiteesta ja teatterista? Viihdytkö ulkona ja haluat oppia enemmän luonnosta? Tule mukaan KOMP!in luovalle päiväleirille Tenholaan! Nauttimme yhdessä kesäloman ensimmäisistä  päivistä mukavan ohjelman kera.

Leiri on kaiksikileinen (suomi/ruotsi) , mutta selviät myös yhdellä kielellä. Ohjaajat puhuvat molempia kieliä ja auttavat kääntämisessä.

Missä: Leirit järjestetään Villa Christinen tiloissa Tenholassa, Raasepori. Osoite on Germundbyntie 12, 10520 Tenhola. Lisätietoja leiripaikasta löytyy osoitteesta www.villachristine.fi

Hinta: 65€ + jäsenyys yhdistyksessä KOMP! rf/ KOMP! ry, 5€. 

Erityistapauksessa voi osallistumismaksun myös suorittaa useassa erässä, ja KOMP! ry voi tarvittaessa antaa alennetuja leiripaikkoja. Otathan yhteyttä!

Ilmoittautuminen: 1.7.2020 lähtien.

Please reload

  • Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

KOMP! rf  - KOMP! ry

+358 40 5305 075 / komp@komp.fi

© 2015 by Helena von Schoultz & KOMP! rf / KOMP! ry