top of page
KOMP! 2-leiri Tenholassa, Raseborg
saxofon på stranden_edited.jpg

​25-30.6.2024

Leiri musiikista kiinnostuneille 14-17-vuotiaille Suomesta ja Ruotsista, kaikki ovat tervetulleita kielestä, taustasta tai musiikillisesta tasosta riippumatta. Ohjaajina toimii musiikkikasvattajia ja ammattimuusikoita sekä Suomesta että Ruotsista, ja ohjelmaan mahtuu mm bändisoittoa, yhteismusisointia koko ryhmällä, oman musiikin luomista, musiikkiliikuntaa, improvisaatiota ja erilaisia vapaavalinnaisia työpajoja. Musisoimme yli tyylirajojen ja leirillä soi musiikkia eri puolilta maailmaa. Joka päivä käynnistyy rytmeillä ja yhteisellä aamulämmittelyllä, osallistujana pääset monesti vaikuttamaan mitä sen jälkeen musiikillisesti tapahtuu. Leirin aikana saat myös kahta yksityistä soittotuntia sinun valitsemastasi soittimesta/laulusta.

Ohjaajat: Musiikkiohjaajina leirillä toimivat Riku Kantola, Miika Hjorth ja Linnéa Hjerpe Suomesta sekä Viktoria Ahlman Ruotsista. Sirkustaiteilija Heikki Tolin on mukana mm vapaa-ajanohjaajan roolissa.

 

​Paikka: Villa Christine Tenholassa, Raasepori (Germundbyntie 12, 10520 Tenhola).  Lisätietoa leiripaikasta löytyy osoitteesta www.villachristine.fi

Hinta: 350 € + jäsenyys KOMP! ry / KOMP! rf -yhdistyksessä, 5€ (kertamaksuna)  Osallistumismaksu voi suorittaa erissä, ja KOMP! ry voi tarvittaessa tarjota ilmaispaikkojakin. Otathan yhteyttä!

 

Leirin 20 paikkaa täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu tästä!

bottom of page