top of page
KOMP! 1-leiri 11-14-vuotiaille Tenholassa, Raasepori
Komp sång.webp

16.-20.6.2024

Leiri musiikista kiinnostuneille 11-14-vuotiaille, kaikki ovat tervetulleita kielestä, taustasta tai musiikillisesta tasosta riippumatta. Ohjaajina toimii musiikkikasvattajia ja ammattimuusikoita sekä Suomesta että Ruotsista, ja ohjelmaan mahtuu mm bändisoittoa, yhteismusisointia koko ryhmällä, oman musiikin luomista, musiikkiliikuntaa, improvisaatiota ja erilaisia vapaavalinnaisia työpajoja. Musisoimme yli tyylirajojen ja leirillä soi musiikkia eri puolilta maailmaa. Joka päivä käynnistyy rytmeillä ja yhteisellä aamulämmittelyllä, osallistujana pääset monesti vaikuttamaan mitä sen jälkeen musiikillisesti tapahtuu. Leirillä musisoidaan ennen kaikkea ilman nuotteja korvakuulolla.

 

Ohjaajat: Musiikkiohjaajina leirillä toimivat Victoria Lindqvist, Miika Hjorth ja Alevtina Parland Suomesta sekä Erik Ronström Ruotsista. Vapaa-ajanohjaajan roolissa toimii Komp:in tuottaja Zusan Söderström, joka on myös mm esiintyvä taiteilija ja clowni.

​Paikka: Villa Christine Tenholassa, Raasepori (Germundbyntie 12, 10520 Tenhola).  Lisätietoa leiripaikasta löytyy osoitteesta www.villachristine.fi
 

Hinta:  290 € + jäsenyys KOMP! ry / KOMP! rf -yhdistyksessä, 5€ (kertamaksuna).  Osallistumismaksu voi suorittaa erissä, ja KOMP! ry voi tarvittaessa tarjota ilmaispaikkojakin. Otathan yhteyttä!

 

​​Leirin 15 paikkaa täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

LEIRI ON TÄYNNÄ!

Otathan sähköpostitse yhteyttä, mikäli mahdollinen peruutuspaikka kiinnostaa!

bottom of page