top of page
Let´s Jam: Luova monikulttuurinen päiväleiri Porvoossa 7-10-vuotiaille
Kreativa Borgå_edited.jpg

3.-6.6.2024 klo 9-15 joka päivä
 

​Oletko 1-4-luokkalainen ja pidät musiikista, taiteesta, sirkuksesta ja ulkona liikkumisesta? Tule mukaan KOMP!in luovaan monikulttuuriseen päiväleiriin Porvooseen!

Yhdessä nautimme kesäloman ensimmäisistä päivistä hauskalla ja runsaalla leiriohjelmalla. 

 

Leiriä järjestää KOMP! ry yhteistyössä Kulttuuritalo Grandin ja Borgå Folkakademin kanssa. Leiri kohdistuu kaikenkielisille lapsille, pääkielinä toimii suomi, ruotsi, ja tarvittaessa englanti, yhdessä autamme toisiamme niin, että ymmärrämme toisiamme jokaisen omista kielitaidoistaan riippumatta! Ja siinä missä sanat loppuvat kesken, musiikki voi yhdistää meitä.

Paikka: Leiri alkaa ja loppuu joka päivä Kultturitalo Grandilla, osoite Piispankatu 28. Sieltä lähdemme myös luontoretkille ja lounaat syömme Borgo Folkakademin tiloissa muutama kortteli Grandista.

 

Aika: Leiripäivät alkavat aamulla klo 9 ja loppuvat klo 15. Viimeisenä päivänä, torstaina 6.6, päätämme leiriä loppuesityksellä perheille ja ystäville klo 15:00.

Ohjaajat: Ohjaajina leirillä toimivat Miika Hjorth (musiikki), Heikki Tolin (sirkus / teatteri) sekä Kateryna Harahulia (taide).

Hinta: 65 € + jäsenyys KOMP! ry. / KOMP! rf. -yhdistyksessä, 5€. Hinta sisältää lounaan ja välipalan joka päivä sekä kaikki leiriohjelma. Osallistumismaksu voi suorittaa erissä, ja KOMP! ry voi tarvittaessa tarjota ilmaispaikkojakin. Otathan yhteyttä!
 

Leirin 20 paikkaa täyttyy ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

LEIRI ON TÄYNNÄ!

Otathan sähköpostitse yhteyttä, mikäli mahdollinen peruutuspaikka kiinnostaa!

bottom of page