top of page
Ledarna
DSC00112 copy 2.jpg

Victoria Lindqvist on suomalainen musiikkikasvattaja ja freelance laulaja-lauluntekijä ja muusikko. Hän on opettanut muusiikkia monissa eri paikoissa, mm. laulunopettajana Sibelius-Akatemiassa ja musiikinopettajana Teatterikorkeakoulussa (TeaK) Helsingissä. Victoria on Sibelius-Akatemiasta valmistunut musiikin maisteri, pääsoittimina laulu ja piano. Hän soittaa mielellään myös perkussioita ja erilaisia bändisoittimia ja on innokas kokeilemaan uutta. Opetuksessaan (ja esiintyessä) hän keskittyy mielellään ilmaisuun ja tulkintaan, ja hänen tunneillaan tulee helposti improvisoitua ja liikuttua paljon.

Ohjaaja, varapuheenjohtaja

miika.webp

Miika Hjorth on monipuolinen laulaja ja kitaristi, joka on syventynyt mm länsiafrikkalaisiin rytmeihin ja kuorolauluun. Kokemusta on ruohonjuuritastolta suuren maailman lavoille satojen esiintymisten ja niiden valmistelujen osalta. Elämä on vienyt hänet Turun, Barcelonan ja Dakarin katujen kautta Lontoon Royal Albert Halliin BBC Proms -festivaaleille, ja sieltä taas paikalliseen, läsnäolevaan musiikilliseen lapsi-, nuoriso- ja vanhustyöhön. Lavalla Miika näkyy eniten kitaristina, basistina, perkussionistina ja laulajana.
 

Ohjaaja, puheenjohtaja

emma.webp

Emma Linnros on musiikki- ja rytmiikkapedagogi, kulttuurituottaja sekä laulaja/lauluntekijä Ruotsista. Emma on valmistunut Tukholman Kungliga Musikhögskolanista, ja on mm toiminut musiikinopettajana ylä-asteella sekä muusikkona ja lauluntekijänä useassa eri bändissä. Emman pääsoittimet ovat laulu ja kitara ja hänellä on myös luovan tanssin koulutus. Sydämen asia hänelle on ottaa osaa lasten- ja nuorten luomisprosesseihin ja antaa vinkkejä laulunkirjoitukseen ja liikkeeseen.

Ohjaaja

erik.webp

Erik Ronström on Tukholman Kungliga Musikhögskolanista valmistunut gotlantilainen kansanmuusikko ja kitaristi. Kitaran lisäksi Erik soittaa mm. pianoa, viulua, mandolinia ja dormaa sekä laulaa. Erikillä on laaja kokemus äänittämisestä ja tuottamisesta, ja hän on toiminut muusikkona, tuottajana ja sovittajana kymmenillä levyllä. Irlantilainen kansanmusiikki on lähellä Erikin sydäntä, ja hän on useaan otteeseen opettanut sitä mm. Braheskolanissa. Tanssia ja kansanmusiikkia Erik on opettanut mm. Limerickin yliopiston muusikkokoulutuksen linjalla. Niin omassa musiikillisessa tekemisessä kuin opettamisessakin Erik keskittyy erityisesti yhteissoittoon sekä kanssasoittajien kuuntelemiseen.

Ohjaaja

 

linda.webp
victoriaa.webp

Viktoria Ahlman on Ruotsista kotoisin oleva muusikko ja pedagogi. Hän on soittanut useissa pop- ja folk-yhtyeissä ja säveltänyt omaa musiikkia. Hän laulaa ja soittaa viulua - pääasiassa ruotsalaista kansanviulua - sekä pianoa ja kitaraa. Viktoria on tutkinut kansanmusiikkia maailman eri kolkilta ja musiikki on vienyt hänet Intiaan, Palestiinaan, Irlantiin, Englantiin ja Pohjoismaihin. Nykyään hän työskentelee peruskoulun musiikinopettajana Ruotsissa, freelancer-muusikkona ja hän antaa myös laulutunteja. Hän soittaa aktiivisesti Ahlman/Jonsson-yhtyessä, joka levyttää ja tekee live-keikkoja.

Ohjaaja

senni.webp
melissa.webp

Melissa Taanila on huilisti ja luokanopettaja joka nykyisin asuu ja työskentelee Helsingissä. Kotoa Kemiönsaarelta matkaan ovat tarttuneet monikielisyyden ilo, rakkaus metsään ja mereen sekä vahva nykytanssin ja teatterin palo. Melissalla on muusikon ammattitutkinto (2015), ja luokanopettajaksi hän valmistui Helsingin yliopistosta kesällä 2019. Vaihto-opiskeluvuonnaan Kreikan Thessalonikissa Melissa syventyi varhaisiän musiikki-, teatteri- ja tanssikasvatukseen. Kamarimusiikki, improvisointi sekä eri taiteenlajien yhdistäminen ovat lähellä sydäntä.

Ohjaaja

emelie.webp

Linda Sundberg on koulutettu pedagogi ja sanataiteen ohjaaja, ja toimii laulajana sekä lastenmusiikkiyhtyeessä että kansanlauluun erikoistuneissa yhtyeissä. Linda on johtanut  musiikin, tanssin, sanataiteen ja teatterin parissa toimivia lapsiyhmiä jo yli kymmenen vuotta. Linda on toiminut myös BUU-klubbenin ohjelmapäällikkönä  (YLE, lapset) ja draamaopettajana Svenska Teaternissa. Linda panostaa tasa-arvoon, läsnäoloon ja ryhmädynamiikkaan ja nauttii taiteellisesta työskentelystä. Länsi-afrikkalainen musiikki ja pohjoismainen kansanmusiikki ovat hänelle erityisen rakkaita.

Ohjaaja

Senni Valtonen on musiikin sekatyöläinen. Konserttikantele sekä piano ovat Sennin pääsoittimia, mutta hän soittaa ilokseensa myös erilaisia puhaltimia, avainviulua, kirkkourkuja ja kaikenlaisia kieli- ja lyömäsoittimia. Viime vuosina hän on työskennellyt kanttorin virassa Helsingissä Munkkiniemen seurakunnassa, teatterimuusikkona Åbo Svenska Teaternissa ja Suomen Kansallisteatterissa, opettanut Sibelius-Akatemiassa ja konsertoinut eri puolilla Suomea. Viimeisimmät julkaisut ovat olleet pelimanni-virsilevy Psalttamus sekä vuonna 2019 Emma-palkinnon voittanut Tippukivitapaus –lastenlevy. Senni iloitsee yhdessä tekemisestä ja inspiroituu ihmisten ainutlaatuisista tarinoista.

Ohjaaja

Emilie Adolfsson on muusikko ja Sibelius-Akatemialta valmistunut musiikkikasvattaja. Muusikkona hän on eniten keskittynyt pop/jazz pianistin ja vapaan säestäjän työhön, mutta on sen ohella erityisesti keskittynyt lauluun eri muodoissaan, lyömäsoittimiin sekä musiikkiliikuntaan. Emilie soittaa aktiivisesti monissa yhtyeissä.. Emilie opettaa myös musiikkia kouluissa, toimii tuottajana sekä kuoron taiteellisena johtajana, ja on sen lisäksi työskennellyt teatteri- ja elokuvamusiikin parissa. Kulttuuri- sekä opetustyön tuottajana hän on toiminut mm vuoden Pariisissa Suomen Ranskan instituutilla.

Ohjaaja

joonas.webp

Joonas Tuhkanen on opiskellut musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa ja muusikoksi hän on valmistunut Jyväskylän konservatoriosta. Joonaksen pääsoitin on saksofoni, jonka kanssa hän on kerännyt soittokokemusta monenlaisissa kokoonpanoissa sekä yleisön edessä että studiossa. Klassisen musiikin maailmasta ja pianonsoitosta alkanut polku on myöhemmin johtanut pop- ja jazzmusiikin pariin myös bändisoittimilla ja laululla.


Ohjaaja

lauri.webp

Lauri Schreck on helsinkiläinen multi-instrumentalisti ja musiikkikasvattaja. Lauri on toiminut opettajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen osastolla vuodesta 2006 alkaen, opetusaineenaan bändisoittimet sekä bändipedagogiikka. Laurilla on laaja kokemus niin aloittelijoiden, pidempään soittaneiden kuin ammattilaistenkin opettamisesta. Opettajana hän on innostava ja motivoiva ja räätälöi soitettavat harjoitukset aina kunkin oppilaan tasolle sopiviksi. Muusikkona Lauria nähdään säännöllisesti esiintymässä Suomen eturivin artistien kanssa ja hän on konsertoinut sekä ollut kiertueella niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Lisätietoa Laurista löytyy hänen nettisivuiltaan: www.laurischreck.com

Ohjaaja

bottom of page