7b2614a3-90b2-47d6-b9b0-9bc612d0ae3d.jpg

Barn- och ungdomsläger

På KOMP! musiceras det kreativt över genre-, nivå-,  språk- och kulturgränser. Allt från folk, pop, rock, jazz och klassiskt till musik från olika delar av världen samt improvisation och eget musikskapande kan rymmas med under ett och samma läger. Och vad skulle ett KOMP! -läger vara utan rytmik och rörelse - att på olika sätt musicera även med den egna kroppen som instrument. Alla kan delta på sina villkor och största delen av musicerandet sker i grupp och utan noter. Föreningens kreativa dagsläger för de yngre fylls förutom av musik också av annat kreativt såsom konst, drama, cirkus och annan skapande verksamhet. Samtliga läger avslutas med en uppvisning för familj och vänner.

Nytt för hösten 2021 inom KOMP! 

Kreativ Kör

(För alla sångintresserade ca 16-100-åringar. Träffas i Ekenäs, tar in nya medlemmar våren 2022)

Musikgrupp för barn & vuxna i Tenala

(Barn på klass 3-6 tillsammans med nära vuxen. Anmälningstiden öppen nu, första träffen 10.10.2021. Mer info längre ner på denna sida!)

 

Intresserad av att göra musik tillsammans med andra i en varm och kreativ stämning? KOMP! rf kickar igång två band/musik-grupper i Raseborg i höst, en där barn och vuxna får spela och sjunga tillsammans och en riktad till 12-15-åriga ungdomar.
 

Kreativa dagsläger

KOMP! ordnar två kreativa dagsläger för 7-10-åringar första sommarlovsveckan; ett läger i Borgå centrum och ett i Tenala i Raseborg. Båda lägren hålls må-to kl. 9-16 och fylls av både musik, lek, konst, drama och mycket annat roligt, och vi är mycket utomhus under dagarna.

Musiklägret Komp 1 är för dig som är 11-14 år gammal och nyfiken på lägerliv och att musicera tillsammans med nya vänner. 

Musiklägret Komp 2 riktar sig till 14–18 -åringar från både Finland och Sverige. På lägret får du spela och sjunga både i storband och i mindre grupper, och under lägret finns också möjlighet till individuella instrumentlektioner.

20-23.10.2022

på Villa Christine i Tenala, Raseborg

Höstlägret för 12-16-åringar ordnas i år igen! Välkommen på en kreativ laddningsstation mitt i höstterminen!