7b2614a3-90b2-47d6-b9b0-9bc612d0ae3d.jpg

Barn- och ungdomsläger

På KOMP! musiceras det kreativt över genre-, nivå-,  språk- och kulturgränser. Allt från folk, pop, rock, jazz och klassiskt till musik från olika delar av världen samt improvisation och eget musikskapande kan rymmas med under ett och samma läger. Och vad skulle ett KOMP! -läger vara utan rytmik och rörelse - att på olika sätt musicera även med den egna kroppen som instrument. Alla kan delta på sina villkor och största delen av musicerandet sker i grupp och utan noter. Föreningens kreativa dagsläger för de yngre fylls förutom av musik också av annat kreativt såsom konst, drama, cirkus och annan skapande verksamhet. Samtliga läger avslutas med en uppvisning för familj och vänner.

Nytt inom KOMP! 

Creative Choir Club  - Komp!:s kreativa kör

För alla sångintresserade ca 16-100-åringar. Kören övar i Ekenäs och välkomnar nya medlemmar hösten 2022. Inga förkunskaper krävs. Närmare information: komp@komp.fi
Anmäl dig här

 

Bandklubb för ungdomar i Tenala

Bandklubben är öppen för unga som vill lära sig mer om hur det är att spela i band. Inga förkunskaper krävs. Klubben hålls ca varannan söndag i Tenala i Studion på Villa Christine. Närmare info: komp@komp.fi

Anmäl dig här

 

Intresserad av att göra musik tillsammans med andra i en varm och kreativ stämning? KOMP! rf kickade igång ett band/musik-grupp i Raseborg i höstas, riktad till 12-15-åriga ungdomar.
 

Kreativa dagsläger

KOMP! ordnar två kreativa dagsläger för 7-10-åringar första sommarlovsveckan; ett läger i Borgå centrum och ett i Tenala i Raseborg. Båda lägren hålls må-to kl. 9-16 och fylls av både musik, lek, konst, drama och mycket annat roligt, och vi är mycket utomhus under dagarna.

Musiklägret Komp 1 är för dig som är 11-14 år gammal och nyfiken på lägerliv och att musicera tillsammans med nya vänner. 

Musiklägret Komp 2 riktar sig till 14–18 -åringar från både Finland och Sverige. På lägret får du spela och sjunga både i storband och i mindre grupper, och under lägret finns också möjlighet till individuella instrumentlektioner.

20-23.10.2022

på Villa Christine i Tenala, Raseborg

Höstlägret för 12-16-åringar ordnas i år igen! Välkommen på en kreativ laddningsstation mitt i höstterminen!